Ето и конкретните промени: Второ РПУ - на мястото на комисар Венелин

...
Ето и конкретните промени: Второ РПУ - на мястото на комисар Венелин
Коментари Харесай

Рокади! Шефът на МВР сменя началници на няколко столични районни управления

Ето и съответните промени:

 

Второ РПУ - на мястото на комисар Венелин Станков ще бъде назначен контрольор Иван Дойчев, шпионин трета степен, Втори бранш към отдел " Противодействие на престъпната престъпност при Столична дирекция на вътрешните работи.

 

Трето РПУ - на мястото на комисар Александър Александров ще бъде преназначен основен контрольор Ивайло Величков, шеф Втори бранш в отдел " Икономическа полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи.

 

Четвърто Столична дирекция на вътрешните работи - на мястото на комисар Румен Костадинов ще бъде преназначен основен контрольор Кристиян Тонев, шеф на бранш " Противодействие на престъпната престъпност " в Първо РПУ.

 

Пето РПУ - на мястото на комисар Мариета Иванова ще бъде преназначен основен контрольор Пламен Максимов, шеф на Пети бранш в отдел  " Противодействие на престъпната престъпност " при Столична дирекция на вътрешните работи.

 

Шесто РПУ - на мястото на комисар Делян Гешев ще бъде преназначен комисар Пламен Колев, зам,-началник на отдел " Охранителна полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи.

 

Седмо РПУ - на мястото на комисар Ани Петрова ще бъде преназначен основен контрольор Радостин Ангелов, шеф на Шести бранш към отдел  " Противодействие на престъпната престъпност " при Столична дирекция на вътрешните работи.

 

Осмо РПУ - на мястото на комисар Валери Симеонов ще бъде преназначен комисар Светослав Стойков, зам.-началник на Осмо РПУ.

 

Има още две промени, които ще се създадат по разнообразни аргументи. Директорът на ОДМВР-Пловдив старши комисар Димитър Балев ще бъде преназначен, като на негово място ще бъде назначен комисар Васил Костадинов, зам.-директор на ОДМР-Пловдив. В този случай се касае за молба на господин Балев. Изключително удовлетворени сме от него и от неговата работа, претекстовете са напълно персонални и молбата му беше задоволена. Вторият случай е промяната на шефа на ОДМВР-Кюстендил, където на мястото на старши комисар Светослав Григоров ще бъде преназначен комисар Георги Ванев, зам.-директор на ОДМВР-Кюстендил.

 

Тук казусът е друг - старши комисар Григоров си разреши жестоко да наруши разпоредбите за срещи с политически лица, разреши си непосредствено да ме излъже в очите, че не е осъществявал такива срещи, и разумната последица от това е да се разделим с него, съобщи министърът на вътрешните работи. В отговор на въпрос той посочи, че старши комисар Григоров се е срещал с двама високопоставени представители на ГЕРБ при разнообразни случаи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР